hello world!
Udgivet: 26. juni 2019

Globen Sport Aarhus, ny medlem af DGI Østjylland

Klubben Globen Sport er blevet optaget som medlem i Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger, som de fleste nok kender som DGI. Globen Sport ønsker via medlemskabet at styrke klubben yderligere og med den nye målsætning, værdierne og visionerne som bestyrelsen allerede har fastlagt, tænker vi at dette samarbejde vil være en forbedring for vores sportsudøvere.

Vores medlemskab af DGI, betyder at vi fremover vil kunne udbyde konsulenthjælp, IT.- værktøj, træneruddannelse, førstehjælp/lederkurser, herunder idrætspolitik til de frivillige ledere i klubben, så vil der også være muligheder for skoler, lejre, stævner og idrætsaktiviteter for klubbens medlemmer. Alt dette vil foregå både ude i klubberne samt på landsplan.

Vi i Globen Sport glæder os rigtig meget til at få gavn af medlemskabet hos DGI og ser en lys og spændende fremtid i møde. Ikke mindst glæder vi os til, at alle vores medlemmer vil opleve en mærkbar forskel, samt drage nytte af alt det DGI vil kunne bidrage med.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram