hello world!
Udgivet: 30. oktober 2020

Fokus på kvindeidræt for døve og hørehæmmede med DGI Østjylland

Globen Sport sætter nu aktivt målrettet fokus på kvindeidræt i samarbejde med DGI Østjylland, hvor der i januar 2021 bliver gennemført en kvindeidrætsdag med oplæg, konference, brainstorming m.m.

Dagen gennemføres i DGI Huset Aarhus med plads til 20 deltagere, hvor tilbuddet gælder for alle døve og hørehæmmede kvinder uanset bopæl, som er interesseret i høre mere om kvindeidræt, og bagefter måske har lyst til at være en del af en målrettet kvindeidrætskampagne med arrangementer for døve og hørehæmmede kvinder i Danmark.

Deltagelsen vil være gratis for aarhusianske medlemmer af aarhusianske klubber, derfor giver Globen Sport et gratis medlemskab for alle deltagerne i 2021 som også vil give mulighed for andre kvindeidrætstilbud resten af 2021 i Globen Sport herunder også transportgodtgørelse til kvindeidrætsdagen i januar 2021.

Personlige historier til ’Jeg Gør Det’ fra Globen Sport

I løbet af november måned vil klubben i samarbejde med DGI Østjylland, bringe 2 forskellige historier fra klubbens 2 kvindelige medlemmer både på klubbens hjemmeside og i DGIs regi.

Lidt om kvindekampagnen ’Jeg Gør Det’ i DGI Østjylland

I Aarhus er hver syvende af alle indbyggere en kvinde i alderen 16-40 år, men alt for mange af dem er ikke så idrætsaktive, som de gerne vil være. Der er masser af gode tilbud i foreningerne, men kvinderne har i stigende grad svært ved at komme afsted. Det vil vi gerne lave om på – og vi vil gerne have alle aarhusianske foreninger med!

Kvindekampagnen har til formål at øge bevægelsesglæden og idrætsdeltagelsen blandt yngre kvinder gennem en kampagne med fokus på positivt krops- og idrætsbillede og forbedrede tilbud i idrætsforeninger. Projektet er et pilotprojekt, hvor metoderne udvikles og afprøves i Aarhus med henblik på udbredelse på landsplan.

 

Foto © globensport.dk
Fra venstre ses klubbens formand Michael Vestergaard sammen med Helena Jungdal og Lene Gissel Rasmussen, Kvindekampagnen DGI Østjylland 'Jeg Gør Det'

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram