hello world!
Udgivet: 20. april 2016

Finn Gadkjær støtter nu med hovedsponsorat

Tømmermesteren Finn Gadkjær har gennem mange år været en loyal og trofast støtte for Globen Sport, og har primært i klubben støttet fodbolden helt tilbage i 2009 som fodboldholdets hovedsponsor. 

Siden hen har Finn Gadkjær støttet hele Globen Sport på kryds og tværs, hvor der har været økonomisk støtte til klubbens idrætsgrene inden for gokart, håndbold, golf, fodbold og futsal. Nu er der indgået en aftale om, at blive hovedsponsor for hele klubben og det er en aftale som man er meget glade for i klubbens bestyrelse.

I februar 2016 ophævede daværende hovedsponsor 12K deres aftale med øjeblikkelig varsel på grund af nye regler inden for DNTM, og efterfølgende måtte klubben ud efter en ny hovedsponsor. Klubben valgte finde den nye hovedsponsor internt, og er glade for samarbejdet med Finn Gadkjær på et højere plan.

Under DCL Aarhus 2016 får fodboldholdet nye udebanetøj som bliver leveret af Kappa og trykt med Finn Gadkjær på maven, og vil være den eneste sponsor som optræder på tøjet. Derudover vil hans logo være dominerende på klubbens beklædning som løbende skiftes ud de næste 2 år, og her forsvinder det gamle logo 12K stille og rolig.

Klubbens bestyrelse takker Finn Gadkjær for støtten og glæder sig til det forsatte fornemme samarbejde.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram