hello world!
Udgivet: 2. november 2019

Emil Empacher præsenteres som ny idrætsleder til E-sport

Det er en glæde for klubben at kunne præsentere e-sportens nye idrætsleder, Emil Empacher som sammen med assistenten Lars Laursen skal stå i spidsen for klubbens nye idrætsgren.

Den nye idrætsleder Emil Empacher er selv døv, og til dagligt ret aktiv inden for esporten med en masse træning, turneringer, samt fis og ballade i den lokale hørende klub. For det er nemlig det esporten handler om med seriøst spil, men også et socialt fællesskab med sjov som han glæder sig til få skabt i Globen Sport med andre døve.

Emil er også aktiv som træner for hollandske døve, hvor de nu er ved få godkendt en esport organisation. Her skal organisationen samle de bedste døve og hørehæmmede i esport, hvor de nu er i gang med godkendelsen, sponsorarbejde, ny hjemmeside m.m. Her har Emil et samarbejde med dem som træner for dem, og glæder sig til de erfaringer det også kan give ham i arbejdet inden for esport både fra Danmark og Holland.

Globen Sport byder velkommen til Emil Empacher som idrætsleder, og glæder sig til følge epsortens udvikling den kommende tid.

Her ses den nye idrætsleder Emil Empacher i skypesamtale med klubbens formand Michael Skou Vestergaard.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram