hello world!
Udgivet: 19. september 2024

Stor høst af EM-medaljer til GS’erne

I sidste uge var der mange gokartkørere fra hele Europa med, og det var klubbens medlemmer fra Globen Sport også. Ud af de 90 deltagere fordelt på 7 forskellige nationale hold, havde klubben 10 medlemmer med til European Deaf Karting Championship 2024.

I dagene d. 13. – 14. september 2024 var der medaljer hele vejen stort set alle hold herunder Danmark, hvor klubbens medlem Ian Andersen blev individuelt europamester.

Det kan være forvirrende med alle de forskellige heats, alle de forskellige finaler og de endelige resultater fra europamesterskabet.

Men der er 3 forskellige heats af 3 minutter, hvor de alle sammen kvalificerer sig til en finale fra A, B, C, D og E. Derfor oplevede mange allerede fredag morgen, hvor man troede der allerede var en europamester, men blot var en vinder af de første heats.

Fredagen d. 13. september var de individuelle mesterskaber, og om lørdagen d. 14. september var det holdmesterskaberne.

7. plads m. 89 point – ØSTRIG

Klubbens medlem Felix Wischlitzki er fra Tyskland, og deltog for det nationale hold som vandt 1. pladsen i holdturneringen. Derudover vandt han selv mange forskellige medaljer fra de forskellige heats og finaler.

Foto © Privatfoto

Klubbens medlem Jasper Fitzgerald-Woolfe er fra England, og deltog sammen med Mark Dobson for det engelske landshold som vandt 2. pladsen i holdningen. Jasper er en af de nyeste medlemmer i Gokart og SimRacing, så det er bestemt et navn vi kommer til se mere til de næste stævner og mesterskaber.

Klubbens medlem og Europas bedste er danske Ian Andersen som bor i Danmark, men er fra færøerne. Han sætter en stor ære at repræsentere hans hjemland, og naturligvis de danske faner. Ian er nok den gokartkører som rendte med de fleste medaljer, og sætte Danmark på landkortet sammen med resten af det danske landshold som blev nr. 3 i holdturneringen.