hello world!
Udgivet: 18. januar 2016

DDI støtter igen 9th Deaf Champions League 2016 i Aarhus

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har i dag officielt meddelt, at de igen støtter klubbens værtskab for den europæiske fodboldturnering 9th Deaf Champions League Football Men i Aarhus d. 9. – 13. maj 2016.

På forbundets hjemmeside deafsport.dk skriver de:

I forbindelse med den europæiske fodboldturnering Deaf Champions League (DCL) 2015 i Tyrkiet i slutningen af april måned 2015 opstod der nogle situationer fra Globen Sports side, som efterfølgende gjorde det nødvendigt for DDI at trække støtten til Globen Sports værtskab af DCL 2016.

På baggrund af den gode og konstruktive dialog på mødet 18. december og efterfølgende fælles udmelding har DDI’s hovedbestyrelse efterfølgende besluttet at tilbagegive støtten til arrangementet i Århus 9.-14. maj 2016. Det betyder at DDI kommer og overværer kampene plus DDI’s logo kan trykkes på det officielle plakat for DCL 2016 plus andre medier. DDI vil blive involveret minimalt i arrangementet da DDI er vært for VM i golf, som afvikles 2 måneder senere i København og vil trække større ressourcer fra sekretariatet og formanden. Det er vores indtryk, at Globen Sport kan køre arrangementet selv uden ressourcemæssige udfordringer. DDI vil naturligvis hjælpe til med de sædvanlige formelle processer og eventuelle dialog med DCL organisationen, som ligger under EDSO.

DDI ønsker Globen Sport held og lykke med arrangementet og vi glæder os til at overvære det.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram