hello world!
Udgivet: 8. juni 2014

DCL værtskab 2016 afgøres om 4 måneder

Fredag aften deltog klubrepræsentanter til endnu et møde under Deaf Champions League i Serbien. Denne gang var det aftnernes sædvanlige tekniske møde i forbindelse med DCL og samtidigt et klubmøde i forbindelse med DCL planlægning for 2015-2016.

Klubbens formand Jeppe S. Nielsen fra Globen Sport havde ordret sammen med DCL’s præsident Juan Carlos under planlægningsmødet for DCL frem til 2016. Som noget nyt vil DCL fremover forsøge, at have værtskaberne på plads flere år ud i tiden så gennemførelserne kan planlægges i god tid og dermed kan klubberne også planlægge deres deltagelse både sportsligt, økonomisk og praktisk i god tid.

DCL mesterskaber 2015

For 2015 er det allerede på plads, at DCL Futsal for både herre og damer afholdes samlet i dagene 17. – 21. februar 2015 i Graz, Østrig. Fra Danmark er det Døvania som kan deltage med både et dame og herrehold.

Senere i 2015 gennemføres DCL Football for herre i dagene 20. – 26. april 2015 i Antalya, Tyrkiet og fra Danmark er det Globen Sport som kan deltage.

Globen Sport som officielt kandidat til DCL Århus 2016

Klubbens formand Jeppe S. Nielsen fra Globen Sport fremlagede officielt klubbens ansøgning for værtskabet 2016, og var inde på Globen Sport gerne vil opfylde alle de problemer som er opstået de seneste par år med f.eks. bolddrenge under kampene, træningsbolde til holdene, vand til holdene, ingen transport mellem hotel og bane, elektronisk resultatservice, samt lægehjælp under kampene.

Efter fremlæggelsen var der stor klapsalve fra elle klubberne, og denne gang er der større opbakning til en dansk værtskab i forhold til mødet tirsdag aften.

DCLs bestyrelse meddelte, at der træffes en afgørelse om værtskaberne for 2016 om 4 måneder til oktober 2014. Det skyldes blandt andet, at Glasgow Deaf AFC fra Skotland ikke har deltaget i DCL møderne, og dermed ikke haft mulighed for fremlægge deres rammer for et skotsk værtskab i 2016.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram