hello world!
Udgivet: 24. august 2019

DagliBrugsen Egeskov Brugsforening støtter Jan Winther

Der har været en større indsamling og fundraising i gang for skytten Jan Winther, der til 30. september – 19. oktober 2019 rejser til VM Skydning i Australien. Jan er dobbelt danmarksmester under Parasport Danmark, og den nyeste udtaget atlet til Parasport Skydning landsholdet.

Her blev Globen Sport kontaktet af DagliBrugsen Egeskov Brugsforening, hvor de meget gerne ville give en direkte donation til Jan Winther. Derfor har Globen Sport indgået en aftale som gør, at de får reklame på hjemmesiden globensport.dk og er sponsor for resten af 2019.

I sidste uge var skytten Jan Wnther forbi brugsen for at takke og hilse på Poul Erik Qualmann.

I forbindelse med støtten skriver Poul Erik til hjemmesiden:

Jan og hustand er jo ofte kunder i vores butik i Egeskov. Og så ser jeg ofte Jan i området hvor jeg bor, han bor lige ved siden af, og er ofte på tur med hunden. Vi holder jo øje med lokale aktiviteter og faldt bla. over Jan's opslag på Facebook.

Dette gav anledning til at skrive rundt til bestyrelsen og spørge om vi skulle støtte her. Det ville betyde meget for området at få en Verdensmester. Det betyder meget for Egeskov Brugsforening at give noget tilbage til området, og dette er blot en af flere ting vi støtter. Vi giver ofte diverse bidrag til lokale arrangementer, aktiviteter m.m.

Både Globen Sport og Jan Winther takker DagliBrugsen Egeskov Brugsforening for støtten.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram