hello world!
Udgivet: 9. juli 2009

And the winner is...

Globen Sport holdt lørdag den 4. juli en succesfuld sommerfest, hvor vi fejrede historiens første Danmarksmesterskab med manér.

Desuden skulles der vælges to pristagere til årets spiller og årets gennembrud samt årets bommert skulle vælges.

Årets gennembrud 2008/09: Brian 'BA' Andersen

Han kom til Globen Sport fra DAN for 2 sæsoner siden. Efter hans første sæson i klubben var han ikke helt tilfreds med spilletiden og et skift tilbage til DAN lurede i kulissen. Han valgte dog, at give GS en chance mere og lige siden har han været fast mand i Globens vestre side og stort set spillet alle kampe. Bl.a. har han vist os hans evne til at score på langskud. Hans fine præsentationer har givet ham et  ekstra skulderklap i form af en udtagelse til Deaflympic i Taiwan.

Årets spiller 2008/09: Brian Bille

Han vandt det første Deaf Champions League med Globen Sport og blev tilmed kåret til Europas bedste spiller. Han fører den sortstribede hær i kamp og giver aldrig op, han går forrest både på og udenfor banen. Han har gang på gang vist hans lederegenskaber og vist sig som en ægte fighter, fra hans plads på den centrale midtbane bidrager han både defensivt, såvel som offensivt. Alderen, evnerne og figterhjertet taget i betragtning er han nok Døveligaens bedste hærfører!

Årets bommert 2008/09: Ivan Strømgaard - igen, igen, igen og...

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram