hello world!
Udgivet: 15. april 2018

Ny handicap danmarksmester i skydning, Jan Witnher

I weekenden kunne klubbens nyeste medlem Jan Winther med stolthed over for sin døveidrætsklub prale af, at han nu var ny danmarksmester i handicap skydning.

Parasports danmarkmesterskaberne i skydning blev i weekenden afholdt i Næstved, hvor klubbens medlem Jan Winther deltog i mesterskabet for sin hørende klub Skytteforeningen i Vejle ’HVIO’.

Ikke alene blev Jan den nye danmarksmester, men han vandt også medaljer i andre skydekategorier. I postskydning vandt han guldmedalje, i salonriffel vandt han bronze og guldmedalje i Masterstævnet som sikrede ham titlen som danmarksmester anno 2018.

Jan Winther har tidligere deltaget i Parasports danmarkmesterskaberne i skydning, og heller ikke første gang han har vundet medaljer – men det er en fantastisk følelse, at vinde danmarksmesterskabet fortæller Jan med glædestårer i øjnene efter, at han opnåede drømmen om danmarksmesterskabet.

Stort tillykke skal der lyde fra Globen Sport.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram