hello world!
Udgivet: 27. maj 2022

Webshop med 'GS' beklædning

Globen Sport har nu fået sin egen webshop, hvor alle kan vælge mellem et stort udvalg af beklædning i mange forskellige farver, og i flere forskellige logoer.

Webshoppen kan altid findes via hjemmesiden globensport.dk i menuen:

Eller via direkte link her: globensport.myspreadshop.dk

Det har klubben fået af flere årsager, hvor der har været fokus på minimering af det store tidsforbrug, det har der været for klubbens bestyrelse, hver gang medlemmerne skulle have nyt tøj, bestille, afprøve, sende m.m.

På den her måde er det muligt at sørge for de nye medlemmer løbende uden det helt store tidsforbrug, da der kan målrettet mailadresser oprettes en kampagnekode med et tilskudsbeløb til klubbeklædning.

Den unikke ting ved den nye webshop er, at klubben IKKE tjener eller får procenter på salget af produkterne via webshoppen. Det var bestyrelsens beslutning, at der ikke skal tjenes penge via webshoppen og har derfor lavet en nonprofit webshop.

På bestyrelsesmødet d. 18. juni 2022 i Aarhus vil bestyrelsen lave en præsentationsvideo, hvor man viser udvalgte produkter og beklædning med forskellige logoer fra webshoppen. Her er det nemlig muligt, at vælge mellem 7 forskellige logoer, alt efter hvilken farve, køn, type eller medlem man er i klubben.

God fornøjelse med webshoppen 🙂

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram