hello world!
Udgivet: 13. november 2022

VM resultater for Jan Winther i fritstående 60 skud

I går deltog Jan i sin sidste skydekategori i 60 skud fritstående på 10 meter, og her fik han en 14. plads og glippede finalen hvor de bedste 10 går videre.

Til skydekategorien deltog han med et lånegevær fra en holdkammerat i Danmark, som han skulle skyde med for første gang efter nogle dage uden træning, og så tilpasninger dagen før. Jan overfor globensport.dk lagede ikke skjul på, at han var frustreret og frist over alle udfordringerne med geværet. Ikke alene lånegeværet blev blokeret i lufthavnen, fordi oplysningerne var registeret forkert og ikke kunne blive afhentet.

Da han så endelig fik geværet, så havde han droppet træningen fordi geværet ikke var kommet, så han følte sig presset på den sidste dag før finalen, fordi håndgrebet og geværet skulle tilpasses ham. Derudover skulle han træne og lære geværet at kende.

På trods af udfordringerne med geværet, så var han enormt glad for kunne låne et gevær til den sidste skydekategori, hvor han trøster sig med præsentationen, var lidt bedre end de første skydekategorier.

 

Al Ain 2022 WSPS World Championship Al Ain
R1 - Men's 10m Air Rifle Standing SH1

Resultater for skytterne (link) her.

Rangliste for skytterne (PDF) her.

 

Privatfoto © Jan Winther

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram