hello world!
Udgivet: 13. juli 2014

(VM i golf) Troels og Morten i gang med træningen

Landsholdsspillerne Troels Dyhr og Morten Jørgensen er kommet godt til USA, og sender en hilsen til deres klub Globen Sport. De deltager i VM i golf den næste uges tid på Grand Traverse Golf Resort i USA med 111 golfspillere fra hele verden fordelt over 14 forskellige lande, mens de 5 herre kommer fra Danmark.

Troels har en golf-handicap på 5,9 og Morten har en golf-handicap på 7,2. De skal begge spille i VM for herre med i alt 65 golfspillere med den maksimale golf-handicap på 12,4. Grand Traverse Golf Resort har to forskellige golfbaner ”The Bear” hvor herrerne skal spille mens damerne og seniorerne skal spille på den anden bane ”The Wolverine”.

Mens der de første dage afholdes en masse generalmøder og tekniske møder for lederne i WDGF (World Deaf Golf Federation), så er alle golfspillerne ude på golfbanen og afprøve golfbanen inden VM for alvor starter på tirsdag d. 15. juli.

Turneringen starter officielt i morgen med en officielt praktisk spillerunde, hvor alle golfspillerne fra alle landene kan afprøve banerne, forholdene og omgivelserne. Derefter starter selve VM på tirsdag d. 15. juli 2014 der afvikles de næste 4 dage med 4 x 18 huller, og på den sidste dag fredag d. 18. juli er vinderen med de samlede bedste resultater over 4 dage.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram