hello world!
Udgivet: 4. september 2020

Vigtig tilknytning og fællesskab med idrætten i Østjylland

Globen Sport er som idrætsklub medlem af forskellige idrætsorganisationer og specialforbund, og her klubben en vigtig tilknytning, samarbejde og fællesskab med det østjyske idrætsliv gennem medlemskabet i Idrætssamvirket Aarhus og DGI Østjylland.

De sidste par uger er det lykkes dem at få afholdt deres repræsentantskabs- og årsmøder, som tidligere på året har været udsat på grund af corona-virus.

Idrætssamvirket Aarhus er en paraply- og interesseorganisation for de århusianske idrætsforeninger. Her arbejder de politisk at bedre vilkårene for den århusianske idræt, derudover også økonomisk støtte gennem nye initiativer, kursusdeltagelse, udvikling og eliteidræt gennem Aarhus Idrætsfond.

DGI Østjylland er en landsdelsforening under Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI). Her arbejder de både politisk på landsplan, men også med de lokale idrætsforeninger med kompetencer, hjælp, udvikling og aktiviteter fra deres idræts- og projektmedarbejdere. Her har Globen Sport sin egen foreningskonsulent tilknyttet, som står til rådighed for klubben i alle sine henvendelser og forespørgsler.

Mens klubben har været medlem af Idrætssamvirket Aarhus i mange år, så er medlemskabet i DGI Østjylland forholdsvis nyt som man gerne vil være en del af i mange år. Klubben meldte sig ind sidste år, da man meldte sig ud af et andet idrætsforbund og har gratis medlemskab til udgangen af 2020.


(Årsmøde i DGI Østjylland d. 3. sept. 2020)

De har været en ubeskrivelig støtte som har hjulpet klubben enormt meget det sidste år tid, hvor de har været behjælpeligt med nye producerer, arbejdsgange og optimering af klubben administrativt. Derudover har der også været et tæt samarbejde og dialog med forskellige idrætskonsulenter om esport, breddeidræt, samt andre idrætsgrene som præsenteres på et senere tidspunkt.

Klubben har en målsætning om at være repræsenteret til repræsentantskabsmøder, idrætsevent som DM Festen, samt andre møder og begivenheder om idrætten og idrætsfaciliteterne i Aarhus som arrangeres af både Idrætssamvirket Aarhus og DGI Østjylland.

 

Fotos © globensport.dk

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram