hello world!
Udgivet: 30. juli 2019

Vellykket deltagelse til Taekwondo Summercamp 2019

I dagene 6. – 12. juli drog klubbens medlemmer Lucas Gravgaard og Patrick Lauridsen afsted på træningslejr en hel uge sammen med idrætslederen Peter Rothgardt. Lejren foregik i Ry tæt på Skanderborg og var arrangeret af diverse klubber samt Dansk Taekwondo Forbund.

Vi har fået en hilsen fra klubbens idrætsleder Peter Rothgardt som skriver:

En uge fyldt med træninger hver eneste dag og med instruktører fra mange forskellige lande, som hver kom med deres imponerende kompetencer.

Ugen foregik i forrygende vejr og alle boede i telte hele uge. Samlet var vi godt 600 deltagere fra hele landet. Både Lucas og Patrick gik til den med næb og klør. Hver eneste træning var en læring og om aftenen deltog alle i yogatimer, så de rigtig kunne få kroppen æltet igennem igen efter en dag med mange timers træning.

Mange timer på træningsmåtterne nuvel, men også mange gode timer, med sjov, leg og hygge i fællesteltet. begge drenge leverede en fantastisk indsats og jeg er som idrætsleder overbevist om at det har givet begge drengene enormt meget at være med. Begge udøverne har givet udtryk for at de er klar næste år, når turen går til Esbjerg, 2020.

Lidt malurt i bægret er at Patrick desværre kom alvorligt til skade og måtte rejse hjem før tid. Patrick brækkede en lille knokle i foden og er nu udstyret med støvle, krykker og en masse mulighed for at få slappet af her i sommervarmen. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Som idrætsleder er jeg overbevist om at Patrick nok skal komme stærkt igen, og ønsker ham rigtig god bedring.

Vil ønske alle en glædelig sommer.

Peter Rothgardt
Idrætsleder, Taekwondo
Globen Sport

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram