hello world!
Udgivet: 3. januar 2016

Værdifuld profil kommer alligevel med til DCL Aarhus 2016

Globen Sport har hele tiden vidst, at Nabil Tebibel ikke kunne deltage til DCL Aarhus 2016 under de sorte og hvide farver sammen med holdet. Han er holdkaptajn for de svenske mestre IK Hephata som selv var kvalificeret til DCL Aarhus 2016, men nu kan Globen Sport bekræfte efter samtaler under VM Futsal og seneste i Sverige, at det ikke længere er tilfældet fordi IK Hephata melder afbud. 

Derfor er det en glæde for Globen Sport, at kunne præsentere den svenske Nabil Tebibel som GS spiller til DCL Aarhus 2016. Fra trænerteamets side er det helt klart, at han kan løft holdets motivation og styrker hele vejen frem til finalen ligesom det var tilfældet ved sidste års DCL Tyrkiet, hvor holdet desværre tabte finalens straffesparkskonkurrence til græske POK Athens.

Mange af spillerne fra DCL Tyrkiet vil nu kunne ses i de sorte og hvide farver i DCL Aarhus, hvor de andre svenske spillere Ali Attar og Alexander Neverland desværre ikke bliver aktuelt på grund af deres karantæne på forholdsvis 4 og 5 kampe. Det vides endnu ikke om de andre svenske hold overtager kvalifikationen til DCL Aarhus 2016 efter afbud fra IK Hephata.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram