hello world!
Udgivet: 30. april 2015

Uretfærdigt nederlag i DCL finalen til Globen Sport

Lørdag d. 25. april 2015 var den store dag for Globen Sport som skulle møde P.O.K. Athens i finalen. Det var noget som mange ikke havde forestillet sig, da Globen Sport rejste til DCL i Tyrkiet og nu skulle spille finale på europæisk topplan.

Globen Sport spillede en utrolig flot finale med stor selvsikkerhed, teamwork og fight for præsentere det bedste på banen. Men uretfærdigvis tabte Globen Sport finalen, hvor Ali Attar scorede flot i overtiden til 1-2 men målet blev annulleret og efterfølgende fik Ali Attar to gule kort i træk for brok og truende adfærd over for dommeren, fordi han var skuffet over det annullerede mål.

Lige da der blev scorede til 1-2 af Ali, så troede mange der var offside men så var det bare linjevogteren som annullerede målet fordi Ali skulle have puffet en græsk spilleren i ryggen da han scorede. Det førte til en kæmpe uro på banen, men spillet forsatte uden flere yderlige gule kort.

I forlænget spilletid på 2 x 15 minutter spillede Globen Sport meget defensivt med 10 mand på banen, og holdte målet rent indtil straffesparkskonkurrencen. Men desværre var det ikke nok til sikre pokalen og guldmedaljerne, da Nassor brændte sin straffe og Søren kunne ikke redde det efterfølgende mål – derved sikrede P.O.K. Athens endnu en gang titlen som vinder af Deaf Champions League.

Efter kampen dukkede der en masse videooptagelser op af tilskuerne som viste, at Ali Attar kom bagfra en spiller og hoppede med en flot hovedstød og scorede til 1-2 uden røre den græske spiller som stod stille på banen uden miste balancen. Linjevogteren påstod, at Ali Attar kom bagfra og skulle have rørt den græske spiller samtidigt med han scorede målet.

————————

P.O.K. Athens – Globen Sport .. 6-4
(Kampen endte 1-1 og efter straffesparkskonkurrence 6-4)
(2 x 45 min)

35 min … 1-0
40 min … Udskiftning, Emil Empacher (IND), Nicolaj Molbo (UD)

60 min … Gult kort, Nassor Salim
60 min … 1-1, Nassor Salim
66 min … Gult Kort, Søren Bøgsted
74 min … Udskiftning, Brian Bille (IND), Mads Gotfredsen (UD)
90 min … 2 x gult kort / rødt kort, Ali Attar

101 min … Gult kort, Alexander Neverland

Staffesparkskonkurrencen:

1-0
1-1 … Mål, Brian Bille
2-1
2-2 … Mål, Alexander Neverland
3-2
3-2 … Brændt, Nassor Salim
4-2
4-3 … Mål, Søren Bøgsted
5-3

————————

Trænerteamet kårede Nabil Tebibel som banens bedste for Globen Sport.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram