hello world!
Udgivet: 9. juni 2016

Tvivl om karterne til EM Gokart i Frankrig

På billedet fra venstre ses klubbens medlemmer Laurits, Franklin, Dennis, Patrick og Tobias.

I weekenden er der Euro Nations Deaf Karting Championships 2016 i Frankrig, og vi har netop fået en hilsen fra klubbens medlemmer på landsholdet som ses fra venstre Laurits Dahlstrøm, Franklin Richter, Dennis Kaae, Patrick Lauridsen og Tobias Davidsen, samt Martin Astrup som endnu ikke er ankommet.

De rejste tidligt morgen fra Kastrup Lufthavn, og kom her sidst på eftermiddagen til deres opholdssted. Lige nu har de været til træning, og senere på aften skal de til fællesspisning ude i byen. Landsholdet består af 8 døve idrætsudøvere fordelt med 2 team bestående af både et A og B hold, hvor A holdet består af EM vinderne fra sidste år.

Team A:

Franklin Richter, Globen Sport
Laurits Dahlstrøm, Globen Sport
Dennis Kaae Kondrup, Globen Sport
Patrick Lauridsen, Globen Sport

Team B:

Tobias Davidsen, Globen Sport
Ian Andersen, Viking
Frank Vogel, Viking
Martin Astrup, Globen Sport

Allerede nu ryster medlemmerne på hovedet og tænker ’årh nej ikke igen’, hvor der henvises til deres mange personlige erfaringer med, at komme til en større turnering og opleve den usikkerhed om hvad der skal køres med eller om karterne er i god stand. Det var præcist det der skete, da landsholdet gennemførte deres træning i eftermiddags, men til gengæld var der ingen klager over banens tilstand som var ganske fint.

Da landsholdet var ude og træne i eftermiddags blev der kørt med 9HK karterne med en topfart på 60-65 km/t, og det var små dødsfæller med udbrændte og slidte dæk, derudover var nogen af dem også i ekstremt dårlig stand. Det var meget overraskende, da man ifølge arrangørerne under EM skal køre i 13HK karterne med en topfart på 100-110 km/t, men det har baneejerne fortalt under træningen det ikke skal være.

Så den første udfordring for døvelandsholdet bliver i morgen, at få afklaret på turneringens ledermøde hvordan turneringen skal køres med 9HK eller 13HK karterne?

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram