hello world!
Udgivet: 22. juli 2014

Troels Dyhr: VM bronze er virkeligt stort!

Det danske landshold deltog i dagene 15. – 19. juli til World Deaf Golf Championships 2014 i Traverse City i USA. Det lykkedes Danmark få en bronzemedalje for holdturnering, og en sølvmedalje i individuelt af danskeren Hans Elgaard.

Landsholdet bestod denne gang af Hans Elgaard (Ahorn), Lasse Emil Nielsen (Ahorn), Søren Clausen (Døvania), Morten Jørgensen (Globen) og Troels Dyhr (Globen).

Klubbens medlem og idrætsleder Troels Dyhr har aldrig været med til VM før, og derfor har det været en fantastisk positivt oplevelse sammen med det danske landshold. Han fortæller, at sammenholdet og de to trænere har været kernen for de gode oplevelser under VM og vil meget gerne med igen en anden gang hvis han bliver udtaget.

Ligesom klubbens anden medlem Morten, så mener Troels helt klart også kunne have spillet og præsenteret nogle bedre resultater. Men han er blevet en erfaring rigere, og har nu nogle grundlæggende ting han vil arbejde med når han kommer hjem. Han er ikke i tvivl om, at han godt kan placere sig i toppen på en rigtig god dag og det er helt klart noget han vil arbejde på.

Det har været totalt vildt, at vinde en VM medalje i golf fortæller Troels med stor begejstring og det er en uforglemmelig oplevelse. Det hele har været en god tur med blanding af sportsligt, professionelt, socialt samvær og lærige oplevelser med landsholdets trænerteam som også er blevet bedre end tidligere fortæller Troels.

Under VM i golf i USA fik Troels resultaterne 85, 89, 83, 87 og blev nr. 30. I det samlede for alle danskerne blev Troels sidst i bunden, mens klubkammeraten Morten Jørgensen blev andensidst og nr. 27 ved VM.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram