hello world!
Udgivet: 11. juli 2014

(VM i golf) Troels Dyhr med til VM for første gang

Det er første gang, at klubbens medlem Troels Dyhr skal med til et internationalt golfstævne med landsholdet. Troels har nemlig aldrig været med til VM i golf, og glæder sig rigtigt meget til de 2 uger i USA som også er blevet kombineret med nogle ekstra dages ferie.

VM er det højeste sportslige højdepunkt og selvfølgelig er der store udfordringer og forventninger til idrætsudøverne, men for Troels er det anderledes ved hans første deltagelse.

At have en stor forventning til medaljer kan fylde meget og påvirke det fokus som golfen kræver, og derfor har Troels ikke gjort sig de store forventninger om medaljer andet end, at han vil koncentrer sig om yde den bedste præsentation som han kan være tilfreds med.

Troels fortæller, at det er selvfølgelig dejligt gå efter og vinde medaljer ved VM, men det skal ikke fylde for meget og derfor sætter han sig kun forventninger om, at gøre sin bedste for gode præsentationer end forventning om skal stå ved podiepladserne efter VM afslutningen. 

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram