hello world!
Udgivet: 16. september 2009

Taipei '09: Globen Sports Deaflympics

Den olympiske ild er nu slukket. Deaflympics er slut. Men hvordan gik det Globen Sports atleter?

Danmark kom hjem fra Deaflympics med en enkelt medalje i form af bronze. Ingen af medajle vinderne repræsenter Globen Sport, men GS'erne klarede sig alligevel godt.

Hele 8 GS-spillere var at finde i Tonny Mundts Deaflympics trup. Her formåede det danske landshold at vinde to kampe, spille en uafgjort mod de senere mestre fra Ukraine, mens de tabte to kampe mod henholdsvis Argentina og de forsvarende Deaflympicsmestre fra England. Desuden vandt Danmark kampen mod Nigeria uden at sætte en fodboldstøvle på græsset.

Kun mod Argentina lykkedes det ikke for danskerne at få bolden i nettet.

Målkvotienten blev 9-14 - danskerne scorede altså 9 mål og lukkede 14 mål ind. Af de 9 mål stod en Globen Sport spiller for 6 af kasserne fordelt således, Brian Bille og Martin Jacobsen stod for 2 kasser hver, mens Jon Hesselberg og Anders Pedersen begge scorede en enkelt gang.

Af de 9 mål danskerne scorede lagde en Globen Sport spiller ligeledes op til 6 kasser. Her med Jon Hesselberg i en fremtrædende rolle, han stod for hele 5 assist, mens Brian Bille stod for en enkelt.

Af de 9 mål danskerne scorede havde en Globen Sport spiller en fod med i alle 9 scoringer! Enten som målscorer eller i oplæggerens rolle.

Danskernes målscorere var alle GS'ere, med undtagelse af to; Dennis Sørensen (To mål på straffe) og Nassor Salim der scorede et enkelt mål.

Set med Globen Sports briller kan man ikke klage, specielt ikke når en GS'er havde fod med i alle danske scoringer!

___________________________________________________________

Anders Sehested kom på en flot 4. plads i brydning, hvor han stillede op i græsk-romersk brydning i 84 kg.-klassen. Med hans 20 år var han den yngste deltager i hans klasse. Han var oppe mod folk der var mindst 5 år ældre end ham selv, alligevel formåede han at kæmpe sig til en flot 4. plads - selvom Anders havde sat sig det mål at vinde metal, kan han vende stolt hjem til Danmark.

Anders, der har en EM og VM bronze, vender nok tilbage om 4 år. Til den tid vil han være 24 og hvis nogle modstandere frygtede den 20-årige Anders, så kommer de helt sikkert også til at frygte den 24-årige Anders Sehested. Til Deaflympics i Athen om 4 år, vil Anders være kandidat til guldet! Måske er han til den tid allerede Europa- eller verdensmester, det vil tiden vise.

Fremover vil Anders satse på 96 kg.-klassen, hvor modstanderne har omtrent samme højde som ham selv (190 cm.)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram