hello world!
Udgivet: 31. august 2009

Taipei '09: Første hold landet i Taipei

Det danske herre- og kvindelandshold i fodbold er nu landet i Taipei International Airport. Det forlyder at de har haft en god, men lang tur til Taiwan. Hvor de bl.a. blev mødt af lyn og torden på vej til Bangkok, Thailand hvor flyet skulle mellemlande.

I Taiwan blev de mødt af et kulturchok af dimentioner. Landstræner, Tonny Mundt, bruger ord som 'sauna' til at beskrive klimaet i Taiwan. Her i Danmark er paraplyer forbeholdt regnvejr, i Taipei bruger de paraplyer til at skygge for solen, det siger en del om hvor kraftigt solen bager!

DDI har arbejdet på at få en træningskamp på plads i morgen mellem Danmark og Frankrig. Men det bliver ikke noget alligevel, da Frankrig ikke tør møde Danmark. I stedet for skal Danmark spille træningskamp mod et lokalt hold, det primære formål med træningskampen er at se hvordan det danske landshold tackler klimaet.

Tonny Mundt er fuldt ud tilfreds med forholdene på hotellet, hvor de bor i suiter og bliver behandlet som konger!

Danmarks herrelandshold er i pulje D sammen med Kazakhstan, Ukraine og Argentina. Hvor de fleste spillere ser frem til at møde Argentina.

Hvis herrelandsholdet spiller sig i finalen, kan de se frem til at spille på det nybyggede Taipei Stadium, som er ligger i Taipei City Sports Park og er bygget til Deaflympic. De indledende runder spilles på Yingfong Riverside Sport Park.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram