hello world!
Udgivet: 10. marts 2019

Stort fremmøde til generalforsamling 2019

Sidste år kunne klubben glæde sig med en lidt større fremmøde i Aarhus end tidligere, men det er ingenting i forhold til dette års generalforsamling som resulterede i et kæmpestort fremmøde, da klubben holdte den årlige generalforsamling d. 2. marts 2019 på Copenhagen Go Hotel i Kastrup.

Det var første gang klubben nogensinde har gennemført generalforsamling på Sjælland, som er blevet muliggjort efter sidste års ændring af vedtægterne. Generalforsamlingen blev ledet af dirigenten Daniel Vest sammen med kollegaen Tine Lind som referent, og her havde bestyrelsen begrænset den 4 timer lange generalforsamling til kun for de kontingentbetalende medlemmer.

På generalforsamlingen vedtog man, at klubben nu er åben for alle og ikke længere kun for døve, hørehæmmede og CI-brugere. Derudover vedtog man også nye medlemskaber og nye kontingenter, hvor man samtidigt også vedtaget hvilke oplysninger som klubben kan anmode om, og hvilke oplysninger der skal bevares i klubbens arkiv.

De største emner var klubbens virkefelt, klubbens forhold til diverse idrætsforbund og specialforbund, bestyrelsens konstituering i efteråret sidste år og klubbens opbevaring af personlige oplysninger på medlemmerne. Her vedtog medlemmerne, at virkefeltet skulle fjernes fra vedtægterne og man beholder Aarhus Kommune som hjemsted.

Til sidst vedtog generalforsamlingen en hel ny bestyrelse bestående af:

Formand, Michael Skou Vestergaard
Sekretær, Jeppe S. Nielsen
Kasserer, Simon Bak
Suppleant, Peter Rothgardt

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram