hello world!
Udgivet: 1. august 2021

Arbejdernes Landsbank støtter Globen Sport

Arbejdernes Landsbanks Fond har besluttet at støtte Globen Sports eSports-projekter i Vejle og Roskilde med 16.000 kroner til kurser og træneruddannelser.

”Vi synes, det er et virkelig sympatisk projekt, som sigter efter at inkludere endnu flere i fællesskabet omkring eSport, der vokser sig større og større i disse år. Børn og unge med særlige behov skal så vidt muligt have de samme vilkår og muligheder som andre børn og unge, og det kræver indimellem en hjælpende hånd og noget specialviden fra en frivillig træner. Den uddannelse vil vi gerne være med til at give,” siger Rikke Jessen Høyer, Senior marketingkonsulent i Arbejdernes Landsbank.

”Vi ønsker Globen Sport alt muligt held og lykke med at udvikle nye eSport fællesskaber for døve, hørehæmmede og CI-brugere,” siger Rikke Jessen Høyer.

Formand for Globen Sport, Michael Skou Vestergaard, siger:

”Vi ønsker at give flere døve og hørehæmmede unge mulighed for at gå til eSport i en forening, frem for at de sidder alene derhjemme. De unge har ikke før haft et sted, hvor de kunne samles og få hjælp, så det vil vi gerne give dem. Værestederne i Vejle og Roskilde skal skabe rammer for samvær, fællesskaber og venskaber, som de kan bygge videre på både fysisk og digitalt.”

”Med støtten fra Arbejdernes Landsbank kan vi sætte hak ved den del af projektet, der omfatter kurser og træneruddannelser og dermed give vores medlemmer, en mulighed for at udvikle og uddanne sig som frivillig træner inden for eSport,” siger Michael Skou Vestergaard

 

Fakta om Arbejdernes Landsbanks Fond

Arbejdernes Landsbanks Fond uddeler støtte til videreuddannelse eller efteruddannelse. Støtte til skoler, læreanstalter og andre institutioner med tilknytning til uddannelse generelt. Støtte til organisationer og foreninger med tilknytning til uddannelsesområdet. Og til generelle uddannelsespolitiske organisationer og foreninger.

 

Foto af Kaboompics .com fra Pexels

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram