hello world!
Udgivet: 23. januar 2023

Sponsorkroner skal tilgodese medlemmerne

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Globen Sport for døve og hørehæmmede hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Globen Sport for døve og hørehæmmede er en idrætsklub, som koncenterer sig om at støtte idrætsudøvere samt familier og børn med ekstra behov. For at gøre endnu mere for de omkring 123 medlemmer har klubben valgt at indgå en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

Det er en aftale, som glæder klubbens formand, Michael Skou Vestergaard, da den skal bidrage til at tanke klubkassen op.

”Vi gør meget ud af, at alle støttekronerne på sin vis skal gå til medlemmerne, da vi gerne vil bidrage til deres velbefindende. For eksempel har vi en skytte, som er på Parasport landsholdet i skydning, og ham har vi hjulpet med at anskaffe en ekstra kørestol og et nyt gevær”, siger Michael Skou Vestergaard og fortsætter:

”Som forening gør vi nemlig alt, hvad vi kan for at varetage vores idrætsudøveres interesser og udvikle deres talent. Vi ønsker i høj grad at give dem gode og trygge oplevelser, som netop er med til at styrke deres velbefindende.”

Vil man støtte Globen Sport For Døve og Hørehæmmede og deres daglige arbejde, kan det godt betale sig at tanke hos OK. Størrelsen på sponsorchecken afhænger nemlig af, hvor mange der ønsker at støtte foreningen gennem sponsoraftalen.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK's app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2500 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram