hello world!
Udgivet: 8. oktober 2015

Sort dag med lyspunkt under sidste afdeling af Sommer Le Mans

I sidste uge, tirsdag d. 29. september blev det sjette og sidste afdeling af AAFG (Århus Firma Gokart) kørt. 

Inden dette løb stod Patrick og Laurits solidt på 1 pladsen i Pro rækken, og på 2 pladsen i den samlede stilling sammen med Thura. 1 pladsen kunne mistes, hvis man kørte en 5 plads eller værre hjem. 

På det andet hold Thura stod Anne Andersen og hendes anonyme stand in, der havde trådt til for den afbudsramte Thure Pank klar til at køre. Thura lå nr.3 i Rookie rækken og den samlede stilling var de 2'er sammen med GSG. I Rookie rækken kunne Thura tage det roligt for de kunne ikke indhentes, uanset dagens placering.

GSG holdet havde allerede problemer efter blot 4 omgange, og måtte ud med tekniske problemer og skifte kart, og måtte ryge helt tilbage til en 11 plads, næsten 1 omgang efter de førende. Mod tiden kæmpede drengene sig op på en 4 plads i dagens løb, og bibeholdte deres 1 plads i Pro rækken.

Thura kæmpede også, og måtte også ud med tekniske problemer, og uheldigvis tog det så meget tid at de røg helt bagerst uden chance for avancement i dagens løb, Anne og hendes makker kæmpede en forgæves kamp.

Patrick & Laurits vandt Pro rækken foran Klessner's Auto, som var det selvsamme team som løb med prisen i den samlede stilling. Da Rookie rækkens priser blev uddelt, kom Thura slet ikke på podiet til stor undren.

Derfor har man afventet nyheds skrivelsen, for at vente på afklaringen først og her for nyligt har man erkendt at der er sket en regnefejl ved point udregningen, og Thura med Anne Andersen og Thure Pank fået tilkendt deres 3 plads i Rookie rækken.

Rookie

Efter løbet blev det informeret at Aarhus Firma Gokart's æra slutter, men forsætter som Århus Gokart Klub, det er endnu uklart om GSG stiller nogle hold op til Vinter Le Mans 2015/16.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram