hello world!
Udgivet: 11. april 2021

Spændende soldaterevent d. 8. – 9. maj 2021 støttet af fonde

I dagene d. 8. – 9. maj 2021 gennemfører Globen Sport i samarbejde med Varneskov.dk, hvor 40 friske døve, hørehæmmede og CI-brugere kan opleve soldatens hverdag på egen krop, når de i fællesskab indtager rollen som rekrut i Danmarks største regiment af døve og hørehæmmede.

Den strenge chefinstruktør Lars Varneskov ledsaget af tegnsprogstolke, vil sammen med kollegaerne tage imod rekrutterne, og sørge for en spændende og lærerig weekend, hvor de bliver trænet ligesom soldaterne.

Dette arrangement giver døve, hørehæmmede og CI-brugere en unik mulighed for at smage på drømmen som soldat, som samtidigt er blevet støttet økonomisk af Jascha Fonden og GN Foundation. Støtten har nedbragt den normale deltagerbetaling på 1.100,- til kun 400,- pr. deltager uden krav om medlemskab eller tilhørsforhold.

Arrangementet kan ses og tilmeldes via NemTilmeld her.

---

Globen Sport har sendt invitation og opfordring til en række organisationer og forbund. Hvor man håber de vil dele invitationen ud til deres medlemmer, personale, eventuelle kursister eller andre som kunne have interesse i arrangementet:

- Danske Døves Ungdomsforbund (DDU)
- Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI)
- Danske Døves Landsforbund (DDL)
- Høreforeningen
- Foreningen Decibel

Derudover også direkte invitation og opfordring til klubber og skoler i nærområdet:

- Ungdomsklubben TegnBølgen
- Idrætsklubben Viking
- Fredericia Tegnsprogsforening
- Fredericiaskolen, Center for Høretab
- De døves Højskole, Castberggård

---

Globen Sport takker mange gange de 2 fonde, Jascha Fonden og GN Foundation for støtte, og håber på en uforglemmelig oplevelse i dagene d. 8. – 9. maj 2021 ved Houens Odde Spejdercenter.

 

Foto © globensport.dk

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram