hello world!
Udgivet: 23. april 2016

Søren Bøgsted ny anfører for fodboldholdet og fremlægger utroligt oplæg

Den mange årige fodboldspiller Søren Bøgsted som var viceanfører sidste år til DCL Tyrkiet, er nu blevet holdets nye anfører efter trænerteamet har udpeget ham. I samme forbindelse fremlagede han et utrolig følelsesladet oplæg for alle spillere og ledere under træningslejrens taktiske møde lørdag aften.

IMG_9030

Søren Bøgsted havde før træningslejren udarbejdet et oplæg med skulle vise det nye hold, hvad det egentlig er Globen Sport er bygget på, hvordan holdet har fået succes og hvordan holdet har et stærkt sammenhold. Den blev så fremlagt for det ’nye’ som består af en masse nye spillere som ikke var med sidste år, og her håber man videreføre sammenholdet og succesen der førte holdet til finalen sidste år.

IMG_9033

IMG_9034

IMG_9035

IMG_9041

Under fremlæggelsen blev der også vist næroptagelserne af målet 1-2 som Ali Attar scorede i finalens 89 min som blev fejlagtigt underkendt, og det er stadigt noget som har fyldt meget på holdet. Derfor sluttede Søren oplægget af med, at vi starter på 0 og starter forfra med en kamp ad gangen og giver alt hvad vi overhovedet kan til DCL Aarhus 2016.

IMG_9044

IMG_9048

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram