Skydning

Skydning er en populær og voksende sport i handicapidrætten under Parasport Danmark, men desværre ikke den helt store interesse i døveidrætten selvom der faktisk har været nogle få idrætsudøvere.

Tidligere var skydning en meget aktiv idrætsgren i perioden 2018 - 2020, hvor klubben havde et tæt samarbejde med skydelandsholdet under Parasport Danmark, samt bidrog med hjælp til klubbens medlemmer i form af landsindsamling, fundraising, presseomtale, nye sportsartikler og redskaber m.m.

Men i dag er skydning i klubben desværre ikke en aktiv idrætsgren, da der ikke er nogen idrætsleder selvom der er aktive medlemmer i klubben. I stedet deltager medlemmerne til træning og stævner i en hørende skytteforening som er medlem af Dansk Skytte Union, hvor medlemmerne fra klubben opnår tilskud til medlemskab, deltagelse til stævner eller til træningsaktiviteter i de hørende klubber.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram