hello world!
Udgivet: 24. august 2010

Skade tvinger støvlerne på hylden

Globen Sports trup er skrumpet ind med en mand, efter en langtidsskade i akillessenen tvinger Globen Sport-spiller til at lægge støvlerne på hylden.

Kumaran Kumarathurai, eller bare Kumar, som han bliver kaldt blev skadet i akillessenen i venstre hæl tilbage i marts måned, da han var uheldig under et indendørs træningspas. Han kan stadig ikke løbe eller bruge foden for fuld styrke endnu, men det skulle han gerne ende med at kunne.

Kumar, der har spillet i Globen Sport i 6 sæsoner, tror ikke selv på, at han bliver så fit for fight at han igen spille Døveliga-bold og har derfor erkendt sig selv fodboldinvalid og lægger dermed definitivt støvlerne på hylden. Således har Kumar været i action for sidste gang i Globen Sports sortstribede trøje.

Kumar fortæller, at det tager lang tid for en skade af hans karakter at hele og derfor vælger han at indstille fodboldkarrieren og stopper i Globen Sport - men han vil ikke være helt ude af Globen Sport, han vil stadig være med i organisationen, mere specifikt på IT-området i Globen Sport.

De seks sæsoner i Globen Sport bød bl.a. på ca. 30 kampe og 2 mål i Døveligaen. Desuden fik han 2 kampe under Deaf Champions League i London tilbage i august 2008. Kumar deltog også ved DM i futsal i Fredericia tidligere på året.

Han er ikke i tvivl om hvordan han skal beskrive tiden i Globen Sport.
"Jeg har et rigtig godt minde fra tiden i Globen Sport. Specielt det sociale samvær vil jeg sent glemme", forklarer Kumar og slutter af med en tak. "Tak for alle de gode år, Globen Sport"

Globen Sport ønsker Kumar held og lykke.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram