hello world!
Udgivet: 11. august 2023

SimRacing godt i gang med fokus på 2024

Klubbens nyeste idrætsgren SimRacing er i fuld gang med masser af ny beklædning, masser af træning og elektroniske turneringer.

De har store ambitioner og opsat på at vise omverden, at døve også kan deltage til store begivenheder og turneringer blandt hørende og på højt niveau. Man er i klubben meget spændt på, hvordan udviklingen og resultaterne kommer til at gå inden for SimRacing som stadigt er rimeligt nyt i døveidrætten.

Selvom der er 2 elitekørere, så er det et hold som ser lovende ud på. Særligt til klubbens store planlægning næste år, hvor man vil deltage til Rengas Turku 24h til januar 2024 i Finland.

Rengas Turku 24h er en simracing-begivenhed, hvor de forskellige hold kommer til et fysiske sted med deres rigs for at konkurrere 24 timers løb på den legendariske Nordschleife-bane med populære GT3-biler. Sædvanligvis gennemføres løb via internettet, men dette er ikke tilfældet i Rengas Turku, hvor alle kørere er på samme sted, og førerskift udføres med samme computer.

Følg endelig med på vores sociale medier eller globensport.dk for den spændende udvikling, og de mange begivenheder som Danmarks eneste døve SimRacing hold deltager til.

 

Foto © globensport.dk

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram