hello world!
Udgivet: 24. marts 2023

Sim Racing som ny idrætsgren i klubben

Via de sociale medier kan man nu læse, at der er et samarbejde med idrætsudøverne Deaf Sim Racing og Globen Sport. Det er noget som klubben er stolt af, da alle deltagerne i Deaf Sim Racing nu er medlem af Globen Sport, derfor har klubben fået det som ny idrætsgren med Ian Andersen i spidsen som idrætsleder.

Allerede nu har klubben været godt i gang med fundraising og sponsorarbejde, hvor man allerede har skaffet midler til støtte dem og begynde forberedelserne til det store kommende fysiske event i Finland 2024.

Medlemmerne har allerede nu fået bestilt deres nye bluser sammen med Globen Sport, samtidigt har medlemmerne også fået abonnement til ’VRS’ og ’Majors Garage’ som de skal bruge til deres træning.

VRS er Virtual Racing School er et hjælpeprogram, hvor den løbende fortæller køreren, hvordan man opnår rigtig teknik, rigtig kørsel og hvordan man opnår perfekte omgange på alle baner i iRacing på professionel simulator racing.

Majors Garage er opsætningen til alle biler, så de kan blive så perfekt og køre lige så stærkt på alle baner og konkurrere mod de andre biler. Så her kan der opnå bedre chance for gode resultater under de forskellige løb.

På billederne ses Ian Andersen og George Wilkins til Autosport Showet i Birmingham i januar 2023, samt den nye beklædning som Deaf Sim Racing offentliggjorde tidligere på ugen.

Foto © Deaf Sim Racing

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram