hello world!
Udgivet: 23. oktober 2010

Sidste ord fra Heinz Kristensen

"Jeg synes at det har været en god tid hos Globen Sport.", sådan starter Heinz Kristensen i en lille takkehilsen til Globen Sport.

Globen Sport spurgte mig om jeg ville være fodboldleder for Globen Sport. Jeg sagde ja tak med det samme. Fordi jeg kan godt lide at tage ansvar for forskellige opgaver f.eks. indendørs fodboldstævne, DM fodbold og træningslejr.

Jeg har været fodboldleder og fodboldspiller for KI 1997/98 - Fremad 1999-2005 og Globen Sport 2006-2009 (inkl. 6 måneders pause).
Jeg nåede også at spille højst 8 kampe for Globen Sport. Jeg ville altid komme til kampen når Globen Sport manglede spillere. Jeg var også stolt over at jeg endelig lavede 2 mål for Globen Sport. Fordi GS er det første klub jeg har lavet 2 mål for i over 15 år. Det bliver også sidste gang jeg laver mål 🙂

Det har også altid været sjovt og oplevelsesrigt sammen med Globen Sport. Fodboldkammerater er enestående. Det har også været en "god" oplevelse i Madrid til Deaf Champions League, men kom alvorligt til skade. Foden var brækket og blev sygmeldt fra arbejde i 14 uger. Det har været en lorte sommer 🙂

Nu er jeg frisk og er begyndt at arbejde igen. Jeg vil gerne sige Tusind tak for alle de gode år jeg har været sammen med jer. Globen Sport vil altid ligge i mit hjerte.

Jeg glæder mig til at møde jer denne sæson 10/11. Jeg har sagt ja tak til at være fodboldtræner for Viking sammen med Ole Buch.

Vh
Heinz Kristensen

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram