hello world!
Udgivet: 7. august 2009

Serie 1 spiller til Globen Sport

21-årige Lars Løvig Nielsen er den sidste forstærkning til Globen Sports stjernesprækkede trup, inden det for alvor går løs mod Olympia i morgen. Lars er hørehæmmet og har tidligere gået på Frijsenborg Efterskole. I dag bor han i Skive, hvor han også læser.

Lars er ikke helt ukendt i døveverden, han var med håndboldlandsholdet til Deaflympic 2005 i Australien. Desuden har han også været inde omkring U21 landsholdet i fodbold, som er hans foretrukne idrætsgren.

Han har spillet serie 1 i to sæsoner, men holdet rykkede ned 3 år i træk og ligger nu i serie 4. Forud for denne sæson fik Lars tilbudt at spille serie 1 for lokal rivalerne, men Lars valgte at være loyal. Således afslog han tilbudet, netop fordi de er lokal rivaler

Lars er en meget alsidig spiller der kan spille stort set alle pladser på banen, med udtagelse af center forsvar. Han er en hurtig spiller med et stort løbepensum og vil derfor passe perfekt sammen med Globen Sports gutter. Tiden vil vise om han bliver guld værd, i Globen Sport tror vi på det!

Globen Sport er glade for at have tilkyttet den løbestærke spiller. Han bydes velkommen i klubben, hvor vi samtidig ser frem til et godt samarbejde.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram