hello world!
Udgivet: 6. januar 2016

Seminar om 'Fremtidens døveidræt'

Globen Sport og Dansk Døve-Idrætsforbund har den fornøjelse, at byde velkommen til et vigtigt og spændende seminar om 'Fremtidens Døveidræt'  lørdag den 27. februar 2016 i Aarhus. Et seminar med repræsentanter fra DDI, idrætsledere, landstrænere, frivillige, ledere fra klubberne m.fl. til en dag om fremtidens døveidræt.

Dagsorden sendes ud i starten af februar,  og temaet er DM og landsholdene. Vi skal alle sammen have en brainstorming med den nuværende DM struktur, og bagefter visioner for et DM struktur i fremtiden. Til sidst skal vi så sammensætte et DM-udvalg, som skal arbejde hen i mod få skabt flere DM, uanset om det er officielle eller uofficielle mesterskaber på det danske landkort. 

Mødet afholdes i Aarhus med forplejning under hele seminaret, som Globen Sport vil være værter for. Derfor skal klubberne skal kun tænke på transporten til og fra Aarhus, mens idrætsledere. landstrænere m.fl. får dækket deres transport igennem DDI. 

Tilmelding til seminaret skal ske senest den 19. februar 2016 kl. 12.00 af hensyn til bestilling af forplejning. Send mail til mv@globensport.dk

/ Michael Vestergaard og JTK

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram