hello world!
Udgivet: 23. januar 2015

Sejr med dedikation til klubbens kasserer

Den 20. Januar kl. 18.30 kørte Laurits Dahlstrøm og Patrick Lauridsen den 4. afdeling af AAFG også kaldet Vinter Le Mans (Aarhus Firma Gokart red.), alt i mens klubbens kasserer lå på operations bordet på Roskilde Sygehus.

Inden løbet snakkede Laurits og Patrick om at vinde for Michaels skyld, da Michael har gjort så meget for klubben og dens medlemmer, samt hvordan venskabet var privat, de blev enige om at sejren skulle være en dedikation til Michael Vestergaard, hvor de også håbede på at operationen var gået godt.

I dagens løb var der kommet 2 nye regler, disse regler betød at man ikke længere måtte tage selerne af før man var stoppet helt, samt de skal være taget på inden man kører ud af pitten, ligesom skub i gang var forbudt.

Patrick skulle køre den første del, da Laurits ærligt fortalte at han ikke havde trænet siden RHOC (Racehall Of Champions), ligesom han havde for mange tanker andetsteds, blandt andet på hvordan Michaels operation var gået. Patrick startede som sekser, han fløj ved starten hurtigt ned på en 9. plads og nogle begyndte at foreslå kørerskift tidligere, men Laurits tonede det hele ned og fortalte at Patrick lige skulle køres varm og det tog ikke mere end 2 omgange, så var Patrick varm og så hed det placering 8, så 7, så 6, så 5, så lå de nr. 1 i deres klasse inden skiftet til Laurits.

Mens Laurits kørte fastholdte han positionen og lagde lidt pæn afstand til forfølgerne, og forsøgte at indhente Proklassens kørere, som lå på den samlede 1. – 4. pladsen disse havde fået et pænt forspring, men nu var Laurits kun få sekunder efter nr. 4 (Pro kører), inden Patrick kom ind. Patrick gjorde sit job til perfektion ved at spise de sidste små sekunder og overhale pro køreren på 4. pladsen, så nu var drengene nr. 1 i deres klasse og samlet nr. 4 foran en hel del pro kørere og Patrick satte sig det nye mål om at indhente Pølle Racing Team som havde sat sig tungt på 1. – 2. og 3. pladsen og her fik Patrick faktisk indhentet Pølle Racing Team 3 og satte sig kortvarigt på en samlet 3. plads, inden det sidste køreskift, dog røg drengene ned på en samlet 4. plads. Laurits skulle bare fastholde deres samlede 4. plads, for at få sejren hjem. Men Laurits anede chancen for at indhente Pølle Racing Team 3 og da han kom tættere og tættere på, kom det ternede flag frem, til stor ærgrelse for Laurits som godt ville have haft 2 omgange til.

Hermed sluttede GSG drengene på 1. pladsen i Rookieklassen og denne sejr dedikerer de til Michael Vestergaard, ligesom de håber at operationerne vil gå godt samt at han vil komme stærkt tilbage.

Globen Sport ønsker drengene tillykke med deres guld medaljer!

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram