hello world!
Udgivet: 16. juli 2010

Sæsonen 09/10 kåringer i GS

Efter Globen Sport havde vundet deres danske mesterskab for andet år i træk. Satte bestyrelsen og to de dagværende træner ( Tobias Holland og Brian Bille ) ned for at snakke om sæsonen 09/10 og hvilken spiller som havde blomstrede og spillet en kanon sæson.

Der var mange som havde spillet en god sæson, når man kigger tilbage på sæsonen. Som GS havde vundet alle deres kampe og endda nærmest overbevisning sejre bl.a. 20-1 mod Olympia og 4-1 mod DAN. Det er tydeligt understrege at spillerne gjort deres arbejdet for at sikre endnu et mesterskab til Århus.

Der skulle finde to priser. ”Årets spiller ”og” Årets gennembrud

Årets gennembrud er en spiller som har blomstrede op i sæsonen, set fremskridt i hans spil, tag mere ansvar og kommet til hver kamp.

Efter have snakket om de forskellige spillere, kom alle hurtig frem til to spillere som var Søren Bøgsted og Lars Løvig, som har gjort et gennembrud i år hvor alle synes at de er nogle dygtige fodboldspillere og har fundet deres plads på GS hold.

Valget blev på Søren Bøgsted, da vi ser ham som en der brænder for sin fodbold, gjort en forskel samt kommer til hver kamp.

STORT TILLYKKE MED ” ÅRETS GENNEMBRUD ” SØREN BØGSTED.
Han fik tildelt et gavekort til Sportmaster.

Årets spiller er en spiller som har spillet en fremragende sæson, hvor spilleren har taget ansvar og vejleder de andre spillere.

Der var rigtig mange om bruddet, det var Søren Jensen, Brian Bille, Lars Løvig og Martin Jacobsen. Men en spiller som har gjort det bedre end alle de andre i år, er Søren Glad. Valget blev efter hans styrke til at brude modstanderens angreb gang på gang, hans vejledning til at holde forsvaret og midtbanen sammen er utrolig vigtigt. Hans opspil, hans ro som han udstråler. Han er en af banes vigtigste spillere.

STORT TILLYKE MED ÅRETS SPILLER I GLOBEN SPORT SÆSONEN 09/10, SØREN GLAD.
Han fik tildelt et gavekort til Sportmaster.

Bestyrelsen takker trænerteamet for en kanon sæson, sejre i alle kampene. Det siger alt!

Globen Sport takker for en fremragende sæson, vi ser alle frem til en ny sæson….

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram