hello world!
Udgivet: 20. august 2010

Sadiq i rødt

Når Døveligaen løber af stabelen igen primo september er det med Bilal Sadiq i rødt. Han har valgt at skifte til rivalerne fra Døvania.

Bilal er bosat i København og har derfor valgt at skifte til Døvania - det kontroversielle skift har længe luret i kulissen. Jonas Køedts ankomst til GS har nok også spillet en rolle i hans overvejelser.

Bilal har været fast inventar i Globen Sport lige siden stiftelsen den 11. marts 2003 samt været formand i en periode. Undervejs er det blevet til syv sæsoner på grønsværen i den sortstribede trøje, gennem de syv sæsoner har han set Globen Sport vokse som klub og han har været med til at skrive historie og skubbe niveauet opad.

De syv sæsoner i sort og hvid bød på følgende milepæle; 2 DM guld, 1 DM sølv og højdepunktet må være Deaf Champions League bedriften i 2008, som den første klub nogensinde. Endvidere har Bilal to gange vundet prisen som årets spiller i Globen Sport. Det skete i 2004 og 2007.

Selv fremhæver Bilal Sadiq følgende som det bedste han har oplevet i Globen Sport.

Det var fede tider da jeg var formand for Globen Sport det første år af klubbens historie, jeg lærte meget om organisation, fortæller Bilal og fortsætter ind over det sociale og sportslige aspekt: "Det har altid været sjovt og fedt rent socialt i Globen Sport, kammeratskabet er enestående. Deaf Champions League bedriften i London sidder også fast på nethinden, og til sidst er Bilal ikke bleg for at indrømme at Globen Sport er et godt hold der har udviklet mig som spiller og gjort mig dygtigere.

Globen Sport ønsker Bilal held og lykke med de nye udfordringer i Døvania.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram