hello world!
Udgivet: 15. juni 2021

Russisk vinder af første CS:GO 2vs2 Cup

Hele 41 kampe skulle der til før der kunne udkåres en vinder i klubbens første internationale CS:GO turnering, som fandt sted lørdag d. 5. juni 2021 med 16 tilmeldte hold med stor international blanding.

Der var stor interesse for klubbens første turnering, hvor de 2 første turneringer er gratis for alle deltagerne inkl. gode pengepræmier for give alle en fornemmelse af turneringen som forventes blive permanent en gang om måneden fremadrettet.

På turneringsdagen mødte de første 15 hold op, men da det sidste hold ikke mødte op til tidsfristen, blev pladsen givet til de andre på ventelisten som stod klar og standby. Derfor kunne turneringen blive gennemført med 16 hold, som inden turneringen fik velkomst, præsentation, lodtrækning og instruktioner fra klubbens idrætsleder Anders Sehested på YouTube Live 1 time før turneringen.

På billedet til højre ses Anders Sehested fra YouTube Live.

Efter lodtrækningen gik man straks videre til gruppespillet, hvor de 16 hold var placeret i en hel gruppe med krav om 3 sejre til slutspillet. Ifølge Anders virkede det som om, at der var en rigtig god stemning fordi det var let for dem komme fra Discord serveren til FACEIT serveren og kampene kom hurtigt og effektivt i gang.

Der var nogle utrolige spændende kampe i gruppespillet, og her gør Anders opmærksom på en særlig kamp mellem danske Søren Hansen og Daniel Nielsen fra Worstplayer som var meget tæt vinde over de senere sølvvindere fra Rusland, bez shansov. De var foran med 10-5 i den første halvleg, men de kunne desværre ikke køre den hjem og tabte med resultatet 14-16.

På billedet til venstre kan man se en screenshot fra Discord serveren.

Under turneringen blev Discord serveren brugt til alt kommunikation, chat og vejledning mellem spillere og ledere.

I turneringen fandt man senere de 8 hold til slutspillet, men det var ikke let for de skulle igennem de første 5 timer i gruppespillet med 33 kamp i alt.

Den internationale blanding i slutspillet bestod af 4 danske spillere ud af 16 spillere. Fra klubben Globen Sport er 3 af dem medlem, Mads Gotfredsen, Bjarke Nielsen og Alexander Andersen. Men det blev desværre ikke til en dansk deltagelse i semifinalerne, det blev 2 hold fra Rusland, 1 hold fra Rumænien og 1 blandet hold med Finland/Tyskland som skulle kæmpe om sejren.

CSGO_Juni21_004

På billedet ses Peetu “Hoto” Loisa fra Finland som spiller for Axis, hvor de tog 3. pladsen i turneringen.

LIGHTNING fra Rumænien var favoritter til at vinde turneringen, men det endte med en rigtig hård kamp mod h1 fra Rusland, hvor de til sidst tabte 2-1. En af de bedste døve spillere i CS:GO spillede for LIGHTNING, men derefter ønskede de ikke at spille bronzekamp mod Axis, fordi de gik kun efter sejren og intet andet.

CSGO_Juni21_005

På billedet ses Alex ‘spacesplash’ Klitvin fra Rusland og spiller for ’bez shansov’. Han vandt sølv i turneringen.

I finalen blev det en russisk omgang, hvor h1 tog førstepladsen efter mange tætte runder mod bez shansov.

Se hele turneringen her (direkte link på boksen)

Se kampene her på FACEIT (direkte link på billedet):

Se LIVE streaming her (direkte link på billedet)

På billedet ses David ‘Dohman’ Öhman fra Sverige, hvor han i det højre hjørne er caster for finalen.

I finalen var der op til 50 seere som hyggede sig sideløbende i chatten og fulgte finalen, mens man småt allerede var i gang med planlægningen til den næste turnering.

1. plads:

h1, Rusland
Anton Slepov (c0ttez) &
Max Kukushkin (meLior)

2. plads:

bez shansov, Rusland
Alex Klitvin (spacesplash) &
Nikita Rozhkov (DiffyGG)

3. plads:

Axis, EU
Salman Majid (BlackopsKGB) &
Peetu Loisa (Hoto)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram