hello world!
Udgivet: 24. februar 2015

Reportage fra DCL Futsal Østrig (Dag 1 & 2)

I mandags d. 16. februar 2015 ved middagstid satte Globen Sport kursen fra Aarhus mod Østrig, en tur som skulle tilbagelægges i en vip-bus med køkken samt sofagrupper med bord. Der var opsamlingsstop i Vejle, hvorefter bussen havde alle mand med og kursen blev nu sat mod Fleggaard ved den tyske grænse, som næste stop, hvor der blevet handlet og spist lidt frokost, inden turen gik videre ind i Tyskland. Om bord på bussen var vi 22 personer inkl. chauffører og tolke der de næste 19 timer skulle være samlet i bussen og tilbagelægge næsten 1500 km. gennem Tyskland til den østrigske grænse og videre mod Graz, som var endestationen. Efter flere pauser,  pokerspil, snak, højt humør, drillerier og lidt mad nærmede uret sig midnat. Flere havde svært ved at sove i bussen, derfor var det meget tiltrængt med en hotel seng, da vi endelig ankom til Austria Trend Hotel Europa ved halv otte tiden tirsdag morgen. Vi fik lidt morgenmad og derefter havde alle fri – de fleste benyttede tiden til at sove.

Da alle vågnede og var friske igen, tog vi ned i byen og ledte efter noget frokost. Det var ikke nogen nem opgave, men efter en frisk spadseretur, fik vi lidt at spise og tog tilbage til hotellet igen, hvor spillerne havde fri indtil der lidt senere på dagen skulle hentes akkrediteringskort. Vi var det første hold der var ankommet, det var med vilje, således alle kunne sove ud på hotellet, inden en hård uge ventede, af samme grund var vi det første hold til at hente akkrediteringskort. Allerede her var der problemer, det tog overraskende lang tid at hente kortene. Men alle problemerne blev til sidst løst – der ar problemer med billederne på vores akkrediteringskort, et navn der var forkert stavnet, forkerte titler på nogen af kortene samt forkerte spillernumre. Senere på aftenen stod den på lodtrækning. Traditionen tro var det selvfølgelig også forsinket til stor irritation for mange. Efter en god times tid kom vi i gang. Efter lodtrækningen kunne vi konstatere, at Globen Sport havnede i Gruppe D sammen med de forsvarende mestre fra Huelva, franske Reims og Porto fra Portogal. Det lød som en svær gruppe. 24 hold fra 19 forskellige lande skulle være med i turneringen – to hold hoppede fra i sidste øjeblik, derfor blev de placeret i to forskellige grupper og tabte alle kampe med skrivebordsnederlag på 3-0.

 IMG_0036
(FOTO: Spillerne venter på at få deres akkrediteringskort)

IMG_0037
(FOTO: Globen Sports akkrediteringskort

Det var første gang Globen Sport skulle spille DCL futsal og teste deres niveau blandt Europas bedste hold på futsalgulvet. På CV’et havde Globen Sport fire DCL fodbold turneringer – de 3 første med stor succes. I 2008 vandt Globen Sport DCL som de første nogensinde med en 3-2 i finalen mod Døvania i London. Året efter i Stuttgart bød på sølv, da holdet tabte finalen mod spanske Castellon. For 5 år siden, i 2010, tabte Globen Sport bronzekampen mod græske POAK Athen i Madrid.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram