hello world!
Udgivet: 14. september 2020

Privatlivspolitik lægges ud på hjemmesiden

Siden GDPR-forordningen trådte i kraft maj 2018, har klubben altid været opmærksom på sikre og beskytte medlemmernes personlige oplysninger. Men desværre har det udadtil ikke altid været muligt for alle at gennemskue hvordan klubben behandler eller gemmer oplysningerne, men det bliver der lavet om på nu.

Klubbens formand Michael Skou Vestergaard har tidligere været på IBC Innovationsfabrikken i Kolding, hvor der blev undervist og gennemgået et modul i GDPR-lovgivning på kurset Social Media Manager.

Derudover har klubbens bestyrelse på baggrund af en henvendelse, også fået udarbejdet privatlivspolitik, fortegnelse over dokumentation og forskellige andre tiltag, hvor klubben de sidste par uger har udført arbejdet med råd, vejledning og samarbejde med Datatilsynet, DGI Østjylland, Parasport Danmark og Danmarks Idræts-Forbund (DIF).

I persondatalovgivningen og databeskyttelseslovgivningen er der konkrete og fastlagte rammer for hvordan man behandler oplysningerne generelt, så er der også forskellige rammer for billeder og videoer, hvornår de kan offentliggøres med og uden samtykke i henhold til interesseafvejningsreglen.

Pr. dags dato vil de officielle mails indeholde en link og beskrivelse af privatlivspolitikken, hvor man til enhver tid også kan tilgå det på hjemmesiden under Om klubben --> Privatlivspolitikken eller direkte her.

 

(Billedet er udlånt gratis fra pixabay.com)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram