hello world!
Udgivet: 3. juni 2021

Idrætspriser til GS’ere fra Taekwondo Klubben Do

I sidste uge blev der tildelt priser fra Taekwondo Klubben Do Aarhus, hvor klubbens medlemmer Peter Rothgardt og Leah Minhee Krogh, som også er medlem i Globen Sport, fik tildelt priser på generalforsamlingen.

 

Fra venstre ses Leah Minhee Krogh som fik prisen for Årets Talent.

Leah Minhee Krogh har i sin tid i Taekwondo Klubben Do og som medlem af Globen Sport udmærket sig som et kæmpe talent indenfor taekwondo. Leah er på kurser blevet rost og har i træningssalen bevist at hun er et stort lovende talent. Ved de sidste 2 gradueringer har Leah vist højt niveau teknisk og stabilitet, og en vedvarende udvikling som udøver.

Leah er et forbillede for de andre elever i klubben og er den elev man bør se op til.

 

Fra højre ses Peter Rothgardt som fik prisen som Årets Træner.

Peter Rothgardt er både formand og træner for Taekwondo Klubben Do, samt idrætsleder og tidligere suppleant for Globen Sport.

Peter startede Taekwondo Klubben Do for 10 år siden og har som den eneste været træner i alle årerne. Prisen blev besluttet af den resterende bestyrelse, hvor han derudover prisen også fik et diplom fra DGI og Intersport Danmark for indstillingen til Super-Gejst-Spreder-Prisen.

Der skrives:  Du modtager dette diplom, da du er indstillet til DGI og Intersport’s Super-Gejst-Spreder-Pris. Som frivillig i den lokale forening har du holdt gejsten oppe og på mange måder taget én for holdet under corona-krisen. En gejst som har været med til at holde liv i foreningen. Tak for din gejst og din indsats - den er meget værdsat.

 

Globen Sport ønsker Leah og Peter stort tillykke med hæderen og anerkendelsen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram