hello world!
Udgivet: 26. juli 2018

Peter Rothgardt bliver idrætsleder for det nye Taekwondo

Den nye idrætsleder Peter Rothgardt er i forvejen en forholdsvis kendt person i døveverden, og også særligt i døveidrætten hvor han som tolk for Tolkecenter Danmark altid var med de forskellige døvelandshold. Nu kommer han ud af kulisserne og skal stå i spidsen for klubbens nye Teakwondo afdeling.

Globen Sport har valgt Peter som den helt rigtige og oplagte idrætsleder, da han i forvejen har en stor passion for den koreanske kampsport taekwondo og runder næste gang 30 års medlemskab i Dask Taekwondo Forbund. Derudover er han indehaver af 3.dan sort bælte og blev for år tilbage godkendt til DTaF Wall Of Fame.

Du kan se Peters profil hos Dansk Taekwondo Forbund:
https://www.taekwondo.dk/forbund/arkiv/wof/peter/

I 2011 startede han sin eget taekwondo klub som Globen Sport i dag også skal samarbejde tæt med, og han er en ildsjæl som elsker frivilligt arbejde og finder stor motivation og glæde ved at følge medlemmernes udvikling. 

Til det nye samarbejde med Globen Sport fortæller Peter, at han glæder sig enormt meget til arbejde tæt sammen med en stærk klub og i fællesskab skabe nogle gode resultater i ind og udland.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram