hello world!
Udgivet: 29. juni 2019

Patrick og Lucas med til Taekwondo Summercamp i Ry

Globen Sport, Taekwondo skal i år med på sommerlejr for første gang i dagene 6. juli – 12. juli 2019. Det er klubbens medlem Patrick Lauridsen og Lucas Gravgaard som skal med, og de deltager sammen med Taekwondo Klubben Do i Aarhus med økonomisk støtte fra GN Foundation.

Hvert år afvikler Dansk taekwondo Forbund en landsdækkende lejr med ca. 800-1000 deltagere fra ind og udland med nogle af verdens bedste instruktører. Det er folk i alle aldre, størrelser, ægte munke, dem som tog taekwondo med til Danmark, landstrænere og mange, mange flere.

Temaet er i år er enhed og mangfoldighed, og arrangørerne har bæredygtighed som et fokus. Det kan kun blive en succes.

Det er første gang, at der er døve med på lejren, her skal Patrick og Lucas skal bo i telte, træne 2-3 gange om dagen, hygge i fællestelt om aftenen, holde fest og bare suge en masser taekwondo ind, i en hel uge på tværs af ALT, men ens i dragterne. Sporten er repræsenteret både som elitesport og som breddeidræt i hele ugen.

Alle er velkomne til at kigge forbi på lejren og se en masse god træning. Særligt vil vi fremhæve tirsdag aften hvor der er Show/Fight Night. En kæmpe begivenhed som giver alle en WAOW-oplevelse af dimensioner. Der leges med ild, diverse materialer, som smadres, landskampe hvor Danmark møder de andre nationer og masser at show og humor. Et trækplaster uden lige, med en fed stemning.

Skulle du gå og overveje Taekwondo så kig forbi og få en idé om hvad sporten også kan udover at slå og sparke. I år er Taekwondo Klubben Do af sted med rekord mange deltagere så vi garanterer at der er grundlag for god stemning i lejren, fortæller klubbens taekwondo idrætsleder Peter Rothgardt.

 

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram