hello world!
Udgivet: 19. juni 2019

Patrick Lauridsen bevarer sin 3. plads efter 3. afdeling af Racehall Serien

I mandags d. 17. juni 2019 blev 3. afdeling af Racehall Serien gennemført og her bevarer Patrick sin 3. plads. Det er en placering han bevarer trods en lidt dårlige kart og en langsommere tid.

Det var ikke kun en dårlig omgang for Patrick, men også for de andre deltagere hvor der blev rykket op og ned for mange af placeringerne i forhold til sidste afdeling. I spidsen er nu Morten Rasmussen med Mikkel Vinge som nr. 2 og så Patrick på 3. pladsen.

Han er stadigt optimist og håber på en 1 plads i den næste afdeling, hvor det kan hjælpe ham lidt mere pointmæssigt fordi 1. pladsen for hver afdeling giver 25 point mens de øvrige placeringer giver 1-3 pointforskel for hver placering man rykker nedad.

Karts i Racehall som bliver benyttet dagligt, har en topfart på 80/t og en ydelse på 6,5 hestekræfter - 200 CC. Der kan kan være væsentligt forskel på dem fordi de bliver kørt af forskellige typer mennesker. Det betyder der kan være forskel på dæk, slidmønstre eller mekaniske forskelle som har indflydelse på kørestilen. 

Resultater fra 3. Afdeling af Racehall Serien 2019:

 (Klik for større format)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram