Medlemskab

Skydning
Thaiboksning

Pris:
300 kroner uanset indmeldelsesdato pr. idrætsgren.

Indmeldelse til klubben på info @ globensport.dk og dit medlemskab er først gældende, når vi har modtaget din indbetaling på kontingentopkrævningen.

Opbevaring og brug af medlemsoplysninger:

Oplysningerne paa medlemmerne opbevares og bruges kun i regnskabsprogrammet Dinero Pro, hvor vi opkræver kontingenter, deltagerbetalinger og foretager udbetaling af diverse godtgørelser m. flere.

Klubben har en databehandler aftale med Dinero Pro, og registrer kun nedenstående grundlæggende oplysninger på medlemmerne:

Fødselsdato
Idrætsgren
Post/By
Telefon

Derudover er der nogen tilfælde, hvor man også gemmer medlemmernes kontooplysninger i regnskabsprogrammet Dinero Pro og i foreningsmodulet hos Danske Bank Business Online. Kontooplysningerne oplyses kun af medlemmerne som anmoder om transportgodtgørelse, eller modtager diverse andre godtgørelser eller udlæg.

Link:
Regler for persondata i foreninger