Medlemskab

I klubbens regi tilbydes der kun træningsaktiviteter og arrangementer inden for Esport.

Det tilbydes desværre ikke i de andre idrætsgrene, men her er klubbens medlemmer sideløbende med Globen Sport også medlem af en ekstra idrætsklub, hvor de i trænings, idrætsaktiviteter, turnering og stævner hos dem.

Derudover er der også medlemmer som er aktiv landsholdsatlet på para- og døvelandsholdet i forskellige idrætsgrene, hvor klubben så vidt muligt stræber sig på kunne støtte dem med forskellige former for medlemsstøtte.

• Bowling
  • Breddeidræt
  • Esport
  • Fodbold
  • Futsal
  • Gokart
  • Håndbold
  • Skydning
  • Taekwondo

Pris:
300 kroner uanset indmeldelsesdato pr. idrætsgren.

Dit medlemskab er først gældende, når vi har modtaget din indbetaling på kontingentopkrævningen.

Formular for medlemskab:

IndmeldelseÆndringUdmeldelse

Info:
    Bliver kontingentopkrævningen for et nyt medlemsår ikke betalt inden for 21 dage, så anses det også som et automatisk udmeldelse, da et medlemskab først er aktiv ved modtagelse af indbetalingen.