hello world!
Udgivet: 30. maj 2016

Officiel anerkendelse fra Europa for 9th DCL Aarhus 2016

Organisationskomiteen (OC) set fra venstre Martin Tranemose, Andreas Styltsvig, Michael Vestergaard, Silja Ruonala og Simon Bak har netop grund til smile stort og være stolt af resultatet af deres arbejde, for det vælter ind med anerkendelse fra den europæiske døveidræt.

Tidligere for 14 dage siden skrev globensport.dk en lille nyhed om, at European Deaf Sports Organisation (EDSO) var de første allerede dagen efter til, at sende lykønskninger og takkeord til den danske organisationskomite for DCL Aarhus 2016 for et rigtigt flot organiseret arrangement.

Nu har EDSO gjort det officielt med et brev stillet til OC præsidenten Michael Vestergaard og DCL præsidenten Juan Carlos, som også er sendt til flere lande, fodboldorganisationer og samarbejdspartnere. Brevet fra EDSOs bestyrelsesmedlem Niall Ferron er vedlagt her:

(Klik på brevet for større format)
Skærmbillede 2016-05-30 14.19.14

Takkeord fra tyrkiske Istanbul Sessizler:

De var vært for 8th DCL Antalya 2015 og har i en hilsen til Danmark beskrevet, at de var glade for vinde mesterskabet for første gang og kunne ikke forestille sig nogen bedre finale. De fortæller derudover også, at de følte sig meget hårdt ramt af den danske varme og luft, men roser den danske organisationskomite (OC) for at sørge for både koldt og lunken vand til det tyrkiske hold under turneringen.

Til sidst fortæller de, at mesterskabet også blev vundet fordi de fik deres ønsker opfyldt med vand, træning og præcise transportforhold under turneringen.

Takkeord fra engelske St. John DFC:

St. John DFC har to gange været vært for Deaf Champions League, og holdte ikke tilbage med anerkendelse til den danske organisationskomite (OC) for arrangementet. De roste særligt koordineringen af transport, information, pleje og forholdene. Selvom St. John DFC havde valgt Hotel Zleep, så har de ikke på noget tidspunkt følt sig uden for selvom alt foregik på Marselis Hotel Helnan.

Til sidst fortæller de, at landenes baner, omklædningsrum og hoteller overhovedet ikke kan sammenlignes, men rent fokus på forberedelse, gennemførelse og arrangementet generelt, så vil de huske 9th DCL Aarhus 2016 som en af de bedste DCL events nogensinde.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram