hello world!
Udgivet: 30. september 2014

Økonomisk støtte til futsalspillerne

Det er en ingen hemmelighed at døve idrætsudøvere skal have mange penge op af lommen, når de skal til stævner udenfor landets grænser - her ønsker Globen Sport at gå forrest med tilskud. Det kommer de hårdt trængte futsalspillere til gavn.

Der er tale om tilskud til to forskellige arrangementer - EM 2014 i Bulgarien samt VM 2015 i Thailand.

EM 2014 Bulgarien:

Globen Sport har besluttet, at der tildeles økonomisk støtte til alle futsal-medlemmer med DDI licens. Det er et krav, at man har betalt kontingent inden offentliggørelsen af EM truppen!

VM 2015 Thailand:

Globen Sport har besluttet, at der tildeles økonomisk støtte til alle futsal-medlemmer med DDI licens. Det er et krav, at man har betalt kontingent for 2015.

Globen Sport har ligeledes besluttet, at de medlemmer som deltog til EM Futsal i Bulgarien og har modtaget støtte fra Globen Sport, kun kan få støtte fra Globen Sport igen, hvis de forsætter deres medlemskab i hele 2015. Hvis man melder sig ud eller afbryder sit medlemskab mellem EM og VM, vil man ikke komme i betragtning til støtte, da det betragtes som illoyalitet.

Ændringer i medlemskab, spørgsmål eller andet kan stilles til kasserer, Michael Vestergaard, på mv@globensport.dk eller via klubbens Facebook profil.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram