hello world!
Udgivet: 27. marts 2015

Nyt struktur og træner for GS Futsal

Den tidligere landsholdstræner Jakob Gade bliver ny futsal træner for Globen Sport, og skal arbejde målrettet på klubbens sportslige vision plan i forbindelse med Deaf Champions League Futsal i Spanien 2016.

Næste år skal Globen Sport som reagerende danmarksmestre repræsentere Danmark til det tredje Deaf Champions League, som afholdes i Spanien for de bedste døvehold i Europa. Jakob Gade skal arbejde tæt sammen med Michael Vestergaard som igen er udpeget som teamchef, og det fælles mål for den sportslige plan er komme i toppen som en af Europas bedste klubhold.

Ifølge den sportslige plan har man kun brug for 12 spillere, men i forbindelse med de nye strukturreformer, så vil der fremover kun være plads til maksimum 16 spillere / medlemmer i klubbens futsal afdeling. Det har man gjort på baggrund af kritikken fra klubberne og Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI), så der i fremtiden vil være bedre muligheder for flere klubber inden for futsal. 

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram