hello world!
Udgivet: 22. januar 2020

Nyt hørehæmmet medlem i GS Taekwondo

Klubbens nye medlem i taekwondo afdeling er den rutinerede Leah Minhee Krogh.

Leah har været medlem af en anden taekwondo klub i Aarhus, men fik nys om at der i Globen Sport blev leveret tegnsprogstok til træningerne i Taekwondo Klubben Do.  Leah er 22 år og hørehæmmet, samt betragtes som en øvet udøver med sit røde bælte. 

I Taekwondo Klubben Do i Aarhus ser vi lyst på Leah´s fremtid grundet den arbejdsindstilling hun besidder. Leah har sat sig nogle personlige mål og arbejder hver uge hårdt for opnå dem blandt andet ved hjælp at et personligt træningsprogram som bliver fulgt på daglig basis.

Taekwondo Klubben Do er taknemmelig for at Globen Sport vil hjælpe hende med økonomisk støtte, samt med muligheden for komme til de nødvendige kurser, stævner og lejre.  Idrætsleder Peter Rothgardt fra Globen Sport, som også er fra Taekwondo Klubben Do fortæller at have hørehæmmede i klubben bemærker man sjældent, da det er sporten og mennesket som er i fokus.

Til dagligt benytter de sig af et fast tolketeam og drager stor nytte af de kvaliteter Leah har som atlet, og til sidst er Peter Rothgardt taknemlig for Globen Sports opbakning og glæder sig til et fortsat solidt samarbejde i fremtiden. Vi kan dog stadig bruge flere døve/Hørehæmmede medlemmer på sigt, udtaler idrætslederen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram